Geurhangers

Geurhangers bedrukt met eigen logo!

Geurhangers drukken voor in de auto of vrachtwagen? Een hele mooie give away voor al je klanten. De geurhangers drukken wij op een stevig karton en voorzien we van een elastiekje. We verpakken de geurhangers per stuk zodat de geur optimaal bewaard blijft. Dit product is per stuk enorm goedkoop! Wij kunnen bedrukte geurhangers voor in de auto leveren in alle soorten en maten. Deze geurhangers, of ook wel autogeurtjes of luchtverfrissers genoemd, kunnen zonder meerprijs in elke mogelijke vorm worden gesneden met een maximaal bedrukbare oppervlakte van 56 cm2.

De geurhangers worden gedrukt op speciaal karton en voorzien van een geur naar keuze (we hebben 19 soorten geuren). De minimale afname van de bedrukte geurhangers is 1.000 stuks met een verrassend lage prijs. Neem voor de mogelijkheden contact op met ons serviceteam. Volledig in eigen vorm gesneden en per stuk verpakt met elastiekje. Geurhangers drukken? Wij helpen!

Full Colour Bedrukt

Keuze uit 19 Geuren

Hoge Afdrukkwaliteit

Op Maat Gesneden

Individueel Verpakt

Gratis Levering & Ontwerp

U kunt kiezen uit 19 geuren.

Gratis ontwerp service.

Het aanleveren van een ontwerp klinkt makkelijker dan het is.
Wij helpen u kosteloos met het opmaken van een geurhanger.
Naast dat wij over standaard-vormen beschikken maken wij ook ontwerpen speciaal op maat.

Na een succesvolle bestelling volgt er contact betrekkende het ontwerp. Samen komen we tot een passend en gewenst ontwerp.
Na goedkeuring van het ontwerp gaan de geurhangers in productie.

Veelgestelde Vragen.

Hieronder vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen.

Standaard worden de geurhangers geleverd in een doorzichtige verpakking. Zodat de geur behouden wordt totdat de verpakking geopend wordt. Ook kunnen we de geurhangers individueel verpakken in bedrukt karton.

Onze geurhangers kunnen in elke vorm uit gesneden worden. Dit kan rondom het ontwerp of logo betekenen maar ook een andere vorm. U kunt dit bij opmerkingen / speciale wensen aan ons laten weten.

We bieden onze geurhangers aan in twee soorten, de budget- en de premium variant. De budgetvariant blijft 5 – 7 dagen geuren, terwijl de premium geurhanger zijn geur 15 tot 20 dagen behoud.

Ja dit is mogelijk, alleen is het wel afhankelijk van de status van uw bestelling. Neem dus zo snel mogelijk contact op met een medewerker via de mail.

Gemiddeld duurt het van bestelling tot levering aan huis 3 weken. Dit heeft voornamelijk te maken met het baden van de geurhangers. Deze worden in parfumolie gelegd en dienen hier een geruime tijd in te blijven. Wanneer dit proces wordt verkort neemt de kwaliteit van de geurhanger af.

Wij raden aan om eerst uw klacht bij ons kenbaar te maken bijvoorbeeld door te mailen naar info@azmaz.nl

Helaas kunt u de op maat gesneden geurhangers niet retourneren. Aangezien het een product is dat speciaal voor u gemaakt is. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling en een akkoord op een eventuele drukproef definitief.

Wil je even de mogelijkheden bespreken?

Wil je meer informatie over een van onze diensten of heb je een andere vraag? Neem (vrijblijvend) contact met ons op via het contactformulier! Wij reageren dan zo snel mogelijk.